boningsregler

Bokningsregler

En deltagare per anmälan
Anmälan till kurs, seminarium eller konferens görs via anmälningsformuläret på webbplatsen. Observera att endast en person kan anmälas åt gången. Bokningssystemet kan inte hantera flera personer i ett och samma formulär. För att anmäla flera deltagare till samma utbildning klickar du på länken "Vill du anmäla fler personer till samma utbildning?" på bekräftelsesidan som kommer upp när du anmält den första deltagaren.

Kallelse
Kallelsen skickas till den e-postadress som angivits i anmälan. Det är därför viktigt att du är noggrann med att kontrollera adressen innan du klickar på skicka-knappen. Bekräftelsen skickas till dig några veckor innan utbildningstillfället.

Plats
Utbildningarna genomförs i de flesta fall i Sobonas lokaler på Hornsgatan 20 i Stockholm och därför är deltagarantalet begränsat. Tid och plats framgår av kallelsen.

Avbokning
Eftersom våra utbildningar ofta blir fullbokade är vi tacksamma om du meddelar förhinder så snart som möjligt, så att någon annan kan få din plats. På vissa utbildningar kan Sobona dessutom tvingas begränsa antalet deltagare från samma företag. Vid utebliven närvaro eller avbokning senare än 14 dagar före utbildningstillfället debiteras en administrationsavgift på 1 000 kronor.

Kostnad
Kostnad för kurser, seminarier och konferenser framgår på respektive kurssida. Eventuella resor och logi betalas av respektive deltagare.

Har du några frågor?

Pia Saajakari

Kontaktperson

Pia Saajakari

Administrativ chef

Telefon: 08-452 72 74

E-post: pia.saajakari@sobona.se