boningsregler

Bokningsregler

En deltagare per anmälan
Anmälan till kurs, seminarium eller konferens görs via KFS hemsida. Observera att endast en person kan anmälas åt gången. Bokningssystemet kan inte hantera flera personer i ett och samma formulär. För att anmäla flera deltagare till samma utbildning klickar du på länken "Vill du anmäla fler personer till samma utbildning?" på bekräftelsesidan som kommer upp när du anmält den första deltagaren.

Har du inte tillgång till internet är du välkommen att anmäla dig till vår kursadministratör på telefon 08-556 009 52.

Kallelse
Kallelsen skickas till den e-postadress som angivits i anmälan. Det är därför viktigt att du är noggrann med att kontrollera adressen innan du klickar på skicka-knappen. Kallelsen skickas till dig några veckor innan utbildningstillfället.

Plats
Utbildningarna genomförs i de flesta fall i KFS lokaler, Klarabergsviadukten 70, C8 i Stockholm och därför är deltagarantalet begränsat. Tid och plats framgår av kallelsen.

Avbokning
Eftersom våra utbildningar ofta blir fullbokade är vi tacksamma om du meddelar förhinder så snart som möjligt, så att någon annan kan få din plats. På vissa utbildningar kan KFS dessutom tvingas begränsa antalet deltagare från samma företag. Vid återbud senare än 14 dagar före utbildningstillfället debiteras en administrationsavgift på 1 000 kronor.

Kostnad
Kurser, seminarier och konferenser som KFS arrangerar är kostnadsfria om inte annat avtalats eller anges i utbildningsbeskrivningen/utbildningsprogrammet. Eventuella resor och logi betalas av respektive deltagare. Tänk på att boka rum i god tid! Här några tips på hotell i närheten:

Freys Hotel
Bryggargatan 12
08-506 21 300

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35 ( N:a bantorget )
08-676 98 00

Comfort Hotel Stockholm
Kungsbron 1
08-556 22 200

Scandic Grand Hotel
Kungsgatan 70
08-512 52 000

Har du några frågor?

Pia Saajakari

Kontaktperson

Pia Saajakari

Verksamhetsledare för servicegruppen

Telefon: 08-556 009 52

E-post: pia.saajakari@sobona.se