lotta

Välkommen till KFS Lotta!

Den 1 december börjar vår nya förhandlare Lotta Gahmberg hos oss. Hon kommer senast från fastighet- och byggföretaget Riksbyggen och kommer att ansvara för branschen Energi.

Hur känns det att börja på KFS/Pacta?
- Det känns jätteroligt och spännande!

Vad har du arbetat med tidigare?
- Nu senaste cirka 4 åren har jag arbetat på Riksbyggen som HR-strateg med arbetsrätt, förhandlingar, löne- och förmånsfrågor med mera. Dessförinnan arbetade jag bland annat cirka 8 år på Apoteket AB som förhandlare och med större projekt som till exempel omställning och pensioner.

Berätta lite om dig själv
Jag bor i Tyresö i ett kedjehus med min man och våra två barn. Vi trivs väldigt bra i Tyresö.

Vad gör du helst på fritiden?
Det blir mest tid med familjen och barnens fritidsintressen. Vi gillar också att vara i naturen, laga god mat och vi åker alltid till fjällen på vintern. När jag hinner så försöker jag gå på yoga, jogga, träffa vänner och läsa böcker. 

Vad ser du mest fram emot?
Att sätta mig in i medlemsföretagens utmaningar och frågor och ge bra stöd och råd till dem och därigenom bidra i deras verksamhet. Jag ser fram emot att träffa och förhandla med fackliga motparterna, att lära känna och arbeta med mina nya arbetskamrater. Jag tycker också att det känns väldigt spännande att börja just i detta läge när Pacta och KFS snart går ihop.