Advantum Kompetens AB

Kontakt: Mona Sandgren
Tel: 08-441 81 00

Advantum Kompetens är ett nytänkande utbildningsföretag med siktet inställt på att få människor och organisationer att lyfta. De gör detta genom effektiva utbildningar där teori kopplas till praktisk verklighet genom egen aktivitet i form av diskussioner och aktiv träning. Du som deltagare ska kunna använda dina nya kunskaper direkt. Upplevelsebaserat lärande är i fokus med praktiska övningar, case och kortare rollspel. Du som deltagare erbjuds också hjälp i din egen kompetensutveckling med bla lärstilstest, hjälp till egen planering, mindmaps och att bygga din personliga handlingsplan. I företagsinterna utbildningar hjälper de dig också att planera kompetensinsatsen projektets hela process från behov, syfte, mål och uppföljning samt föreslår vidare åtgärder framöver.

De erbjuder både öppna och företagsinterna utbildningar samt konsultativa tjänster vad gäller strategiska kompetensfrågor och processer. Deras konsulter och kursledare har själva arbetat i ledande ställningar i olika företag-/organisationer och är specialister inom sina områden. Kursledarna har gedigen praktisk och teoretisk bakgrund i ämnet och har utbildat många olika typer av grupper.

Du som medlem hos KFS får alltid får 10 procent rabatt på Advantum Kompetens öppna utbildningar när du anger rabattkoden "KFS" vid bokning.

Advantum Kompetens öppna utbildningar
De mest efterfrågade utbildningarna är framtagna som ett öppet kursprogram med utbildningar inom såväl ledarskap, HR, personlig utveckling som pedagogik och presentationsteknik. De öppna utbildningar finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Advantum Kompetens företagsinterna utbildningar
De genomför också alla ovan utbildningar (och olika varianter) som företagsinternt på plats ute hos er på företaget, då kan de anpassa upplägg och ta med exempel från er vardag för att skapa än större effekt av insatsen.